Nyári tábor 2019 / ELMARAD!!! Kosárlabda nyári tábor Balatonszemes 2017

ELMARAD!!! Kosárlabda nyári tábor Balatonszemes 2017ELMARAD!!! Kosárlabda nyári tábor Balatonszemes 2017

 

A kevés jelentkező miatt úgy kellett döntenünk, hogy a 2017 július 10 - július 15-re meghirdetett, balatonszemesi táborunkat nem tartjuk meg.

A már jelentkezettektől szíves megértést kérünk. 

 

 

 

Szombathelyi Ifjú Sólymok                     

Kosárlabda Sportegyesület

9700 Szombathely, Sugár u. 18  

 

Kedves Gyerekek, Tisztelt Szülők!

 

 

Szeretnénk egy tartalmas nyári programra felhívni a figyelmüket. Az átmeneti időszakban a Szombathelyi Kosárlabda Akadémia keretein belül szervezünk tábort, 10-16 éves játékosaink részére, ahol fő cél az alaptechnikai elemek iskolázása. Továbbá szeretnénk kötetlen formában olyan dolgokkal is foglalkozni, amikkel a gyerekek naponta találkoznak - időbeosztás, életmód, helyes táplálkozás stb. - de az évközi feszített tempóban nem jut idő ezek megbeszélésére.

 

Az tábor helyszínéül a Balatonszemesi Sport Üdülőt választottuk, ahol jó edzőtáborozási lehetőségeket találtunk, így nem lehet akadálya annak, hogy munkánk eredményes legyen.

Akár a korábbi táborainkban, az idén is napi két edzést fogunk tartani, a résztvevők korosztálya és tudásszintje szerint kialakított csoportoknak.

 

A helyszín maga a történelem, hiszen egykoron a Hunyadi-kastély épületegységei álltak ezen a helyen. Az üdülő kényelmes elhelyezést biztosít a sportolók részére, ahol hatalmas udvar áll rendelkezésre közösségi és szabadidős programoknak. A szobák többsége emeletes ágyas, 4-6 férőhelyes, minden szobában saját vizesblokkal.

      

        

               

     

    

 

A táborozás időtartama:           2017. július 10- július 15.

 

Táborozási díj:                        44.000,- Ft/fő, mely két részletben: 20000,- Ft május 10-ig és 24000,- Ft június 30-ig fizetendő az egyesület számlájára.

 

Az ár tartalmazza az ott tartózkodás költségeit teljes ellátással, valamint a napi edzésekkel kapcsolatban felmerülő kiadásokat.

                                   

Az ár nem tartalmazza az utazást, mely megoldható egyénileg és csoportosan. Amennyiben Önök a csoportos, busszal történő utazást választják, a szállítást 8.000,- Ft/fő egységáron tudjuk biztosítani az Aréna parkolójától a tábor helyszínéig és vissza.

 

Felvilágosítást kérni az edzőknél, illetve Váradi Attilánál, a 06 30 8666941 telefonszámon lehet.

 

Jelentkezési lap kérhető az edzőktől, illetve letölthető a honlapról a táborok 2017 menüpont alatt.  

Jelentkezés az ifjusolymokkse@gmail.com elektronikus levelezési címre elküldött, vagy a Savaria Aréna – Sugár u. 18. – 2. emeleti irodájában papír alapon leadott hozzájáruló nyilatkozattal és a jelentkezési lappal lehet.

 

Szombathely, 2017.04.04.

 

 

                                                                                    Váradi Attila

                                                                                          elnökCsatolt fájl(ok):

« Vissza az előző oldalra!

Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar