U23: Legyőztük a Kaszásokat

2018. február 06., 16:56
Már az első negyedben előlt a meccs.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely U23-Óbudai Kaszások 95-60 (26-11, 16-19, 24-18, 29-12). 

 

Szombathely,

150 néző, NB I/B-s férfi kosárlabda-mérkőzés,

vezette: Horváth A., Földesi Á., Németh S.


Falco: Kovács Bence 24, Németh Bence 12, Bereczki 10, Hódi 22/18, Körömi 8. Csere: Dokmanovic 4, Kucsora -, Körmendi 13/3, Laman 2, Friedl -, Verasztó -, Lukács -. Edző: Váradi Attila, Svajda Gábor.


A tabella hátsó részéhez tartozó ellenfelet fogadott a Falco II., a győzelem reményében léptek pályára a sárga-fekete fiatalok – és szerettek volna visszavágni az idegenben elszenvedett szoros vereségért (81-91). Ennek megfelelően kezdték a meccset, jó védekezéssel, gyors támadásokkal, sok emberelőnyös helyzettel. Rögtön előnybe is került a házigazda. A második negyedben ugyan jött egy kisebb hullámvölgy, fel is zárkózott az Óbuda, de az irányítást nem engedte ki a kezéből a szombathelyi gárda. Sőt, fordulás után ismét nagy rohamokkal nyitott – elsősorban a jó védekezésre alapozva. A folytatásban pedig már nem is lassított a Falco II., átrohant ellenfelén, bedarálta – pedig az Óbuda nagyot küzdött, mindent elkövetett, hogy megnehezítse ellenfele dolgát. Örömjátékkal, ilyen arányban megérdemelt győzelemmel zárta a meccset a Falco II.


Váradi Attila, a Falco KC Szombathely vezetőedzője: Gratulálok a csapatnak, összességében elégedett vagyok a fiúk teljesítményével. Ilyen védekezéssel és ilyen hozzáállással bárki ellen lehet keresnivalónk.

Forrás: vaol.hu


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar