U18: Másodszor is sikert arattunk a románok felett

2017. július 03., 11:00
Dancsecs ezúttal a kezdőben kapott helyet.

 

Szombaton kora délután újra összecsapott egymással a magyar és a román U18-as válogatott a székesfehérvári MKOSZ-csarnokban.

Ezúttal a péntekinél kicsit halványabb teljesítménnyel is nyerni tudtak a mieink, a különbség most nyolc pont lett. A válogatottban ott volt a szombathelyi Dancsecs András is, aki ezúttal kezdőként lépett pályára és nyolc pontot szorgoskodott össze. 

A magyar fiúk legközelebb jövő szombaton és vasárnap lépnek pályára, mindkétszer Belgiumot fogadják Fejér megyében.

Ferenczi Tamás, a magyar válogatott szövetségi edzője: A második edzőmérkőzésünkön újabb négy játékosnak adtunk lehetőséget. Próbáltuk a játékperceket elosztani. Hullámzó volt a játékunk, volt, amikor nagyon jó periódusokat produkáltunk, támadásban, amikor precízen, pontosan lejátszottuk a játékainkat, akkor tudatos kosarakat tudtunk dobni, a védekezésünkkel volt viszonylag nagyobb gond. Rotációban elkéstünk, „close outban” nem használtuk a kezünket, és ezért a kiosztásokból viszonylag sok hárompontost kaptunk. Amikor a mérkőzésen rossz felfogásban támadtunk, és siettettük a játékot, akkor azt könyörtelenül kihasználta a román csapat, és sok könnyű kosarat tudott belőle dobni. Folytatjuk tovább a felkészülésünket, jövő héten újabb két mérkőzést játszunk a jó erőből álló belga csapat ellen. Ezúton is jobbulást kívánunk Fazekas Csabinak, akit elveszítettünk az idei Eb-re.

 

 

Magyarország U18 – Románia U18 81-73 (21-9, 19-25, 24-20, 17-19)

Edzőmeccs
Székesfehérvár, MKOSZ-csarnok

Magyarország: Dancsecs 8/3, Katona B. 12, Werner 3, Taiwo 14, Somogyi 6/3. Csere: Benke 4, Tóth B. 4, Mokánszki 13/9, Papp B. 7, Farkas D. 5, Kucsera D. 2.

(bb1.hu)


« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar