U16: Túlizgultuk a britek elleni meccset

2017. augusztus 17., 21:13
Verasztó 8 pontot dobott, Dokmanovic nem szerzett kosarat.

A „B” csoportból veretlenül érkező brit csapat ellen megilletődötten, félénken kezdett csapatunk. Kisebb fellángolásoktól eltekintve ellenfelünk irányította a játékot az első félidőben. Bizakodásra adott okot, hogy hasonló helyzetből fel tudtunk már állni és eredményesnek lenni. A második félidő első 5 percében ugyan közelebb nem tudtunk kerülni, de lépést tudtunk tartani ellenfelünkkel. Sajnos azonban a harmadik negyed végére tovább tudta növelni ellenfelünk a különbséget. A mérkőzés hátralévő részében egyre inkább érvényesült az ellenfél erőnléti és fizikális fölénye, nagyon sok védekezési és támadás szervezési hibát követtünk el, így ilyen arányban is brit győzelem született. 

Váradi Attila, szövetségi edző: Túlizgultuk a mérkőzést és túltiszteltük ellenfelünket, saját feladatainkat puhán és sok esetben elképzelés és hit nélkül csináltuk, így elkerülhetetlen volt a vereségünk. Holnap új mérkőzés, amely újra 0-0-ról indul. Felkészülünk és mindent megteszünk az eredményes szereplés érdekében.


Bulgária Nagy-Britannia – Magyarország 85-54 (23-16, 21-14, 18-14, 23-10)
U16 EB, Szófia

Magyarország: Fekete 4, Verasztó 8, Kovács 2, Balsay 3, Pallai 10/6 Csere: Kopácsi 6/3, Csikai 6, Filipovity 8, Kiss 5/3, Dokmanovic-Verasztó 8 pontoto , Lukács 2, Pintér 

« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar