U14: Országos döntőben a csapat!

2017. május 08., 22:27
Wellnes is segítette a fiatalokat a regenerálódásban.

Serdülő főtábla „C” csoport IV. forduló

Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

2017. május 6-7.

Szolnoki Sportcentrum „A” - Szombathelyi SI KA U14 „A” 69:70 (16:16; 15:25; 19:12; 19:17)

Játékvezetők: Hernicz Balázs, Buzai Patrik

Szombathelyi SI KA: Sipos Mátyás 10/3, Kovács Levente 4, Poór Gergő 6, Lintner Kristóf (-), Tiborcz Benedek 26, Horváth Ádám (-), Büki Lóránt (-), Viszket Krisztián 11, Németh Barnabás (-), Varga Gergő 5, Kövesdi Zoltán 2, Varga Benedek 4 pont. Edző: Váradiné Szarka Ildikó, Bakon Csaba

 

Értékelés: A 2. negyed kivételével fej-fej mellett voltak a csapatok. Győzelmünk a szív diadala volt, csapatként tudtunk győzni, mindenki odatette magát.

 

Szombathelyi SI KA U14 „A” - Soproni SI „A” 52:68 (11:23; 11:13; 13:19; 17:13)

Játékvezetők: Esztergályos Róbert, Hernicz Balázs

Szombathelyi SI KA: Németh Ákos (-), Sipos Mátyás 6/6, Németh Benjamin 4, Poór Gergő 7, Lintner Kristóf 6/6, Tiborcz Benedek 8/3, Büki Lóránt 4, Viszket Krisztián 4, Németh Barnabás 1, Varga Gergő 6, Kövesdi Zoltán 2, Varga Benedek 4. Edző: Váradiné Szarka Ildikó, Bakon Csaba

Értékelés: Második mérkőzésünket, 2 és fél óra szünet után kezdtük. Az egypontos mérkőzés sokat kivett belőlünk. Sajnos ez főleg az első félidőben érződött is a csapaton, rengeteg eladott labdával ás nagyon gyenge dobószázalékkal, ezzel a jó erőkből álló soproni csapat ellen nem volt esély, de a fiúk végig küzdöttek a mérkőzésen.

ZTE KK- Szombathelyi SI KA U14 „A” 64:73 (27:17; 10:19; 19:21; 8:16)

Játékvezetők: Buzai Patrik, Hernicz Balázs

Szombathelyi SI KA: Sipos Mátyás 26/9, Németh Benjamin (-), Kovács levente 2, Poór Gergő 9, Lintner Kristóf (-), Tiborcz Benedek 18, Horváth Ádám (-), Viszket Krisztián 4, Németh Barnabás 6, Varga Gergő 2, Kövesdi Zoltán (-), Varga Benedek 6 pont. Edző: Váradiné Szarka Ildikó, Bakon Csaba

Értékelés: Nehéz mérkőzésre számítottunk és az is volt. Két ellentétes negyeddel kezdtünk. A harmadik negyedben fej-fej mellett haladtak a csapatok, de a negyedik negyedben jobban bírtuk erővel és megszereztük a győzelmet.

Összegzés: Rossz előjelekkel indultunk az országos döntőért vívott tornára. Varga Benedek bokasérülés után, Viszket Krisztián pedig orr sérüléssel vállalta a játékot. A célkitűzésünket, hogy a legjobb 16 csapat között legyünk, már az előző fordulóban teljesítettük, de nem adtuk fel a 8 közé jutást sem. Dicséret illeti a fiúkat, hiszen húsz óra leforgása alatt három nagyon kemény mérkőzésen harcolták ki az országos döntőbe jutást. Óriási gratuláció illet mindenkit!!! Köszönjük a szülőknek a biztatást és azt is, hogy a sűrű felkészülési programban támogattak bennünket.

Köszönjük a Szombathelyi Kosárlabda Akadémiának, hogy extra körülmények között pihenhettünk és a szombat esti rövid wellness sokat segített a fáradt lábaknak. A mérkőzés előtt rövid sétát tettünk az egyetem csodálatos botanikus kertjében.

Következik az országos döntő, két és fél hét felkészülés következik.

HAJRÁ SZOKA!!!



« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar