Két szombathelyi az U20-as fiú válogatottban

2016. március 22., 11:06
Hódi Patrik és Bagó Martin vasárnaptól keddig lesz ott a pécsi összetartáson.

Három napos összetartást szervezett Pór Pétert szövetségi edző az U 20-as fiú válogatottnak Pécsre. A csapat a nyári A-divíziós Európa-bajnokságra készül fel. 

- Napi két edzés van, kedden pedig fél ötkor játszunk egy edzőmérkőzést, amivel zárul az összetartásunk. Tizenhat játékost hívtunk be a keretbe, valaki már ismert számunkra, vannak, akik még nem teljesen. Az a célunk, hogy nézzük, teszteljük őket. Próbálunk még természetesen az Eb-ig rövid összetartást összehozni, illetve másokat is hívunk majd be a keretbe. Szeretnénk az U20-as gárdát felmérni az országban, és a legjobb csapatot összeállítani – foglalta össze a teendőket Pór Péter a bb1.hu-nak.

 

A csapatban ott van a Falco KC Szombathely U 20-as csapatának két tagja Hódi Patrik és Bagó Martin is. A válogatott a három napos összetartás alatt mérkőzést játszik majd a Pécsi VSK PANNONPOWER NB 1 A csoportos együttesével, ami remek erőfelmérésnek ígérkezik.

 

Pór edző a felkészülési mérkőzés alatt leginkább azt szeretné tesztelni, hogy melyik játékosra milyen feladatokat bízhat majd a nyári kontinens tornán. Persze a játékosok szerepköre a klubcsapatban betöltött pozícióhoz markánsan változni nem fog – vázolta a terveit Pór.



« Vissza az előző oldalra!


Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület - Magyar